Το κτημα

Το χρονικό της δημιουργίας.

2007. Ο Οινολόγος Μπάκης Τσάλκος συναντά την Οικογένεια της Dominique Fontviele-Πετρίδης. Μαζί με μια ομάδα ανθρώπων του κρασιού ενώνουν το όραμά τους, δίνοντάς του πνοή για να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Το Κτήμα έχει αποτελέσει αντικείμενο συνεχών επενδύσεων που επέτρεψαν στο Οινοποιείο να λειτουργεί με σεβασμό στους ανθρώπους, το τοπίο και το περιβάλλον. Πλέον σήμερα, μπορεί να οριστεί ως ένας τέλειος συνδυασμός καινοτομίας και παράδοσης.

Το οινοποιείο Οινογένεσις είναι μια υπερσύγχρονη οινοπαραγωγική μονάδα που σχεδιάστηκε για να εκπληρώσει δύο κυρίως σκοπούς: – Την παραγωγή «μεγάλων» κρασιών με πολύ υψηλές προδιαγραφές σε όλα τα στάδια της οινοπαραγωγικής διαδικασίας. Κρασιά με «συνέπεια και συνέχεια στο χρόνο». – Την προσέλκυση του κόσμου σε χώρους ικανούς να υποδεχτούν, να μυήσουν, στο τελετουργικό παραγωγής του κρασιού, να εκπαιδεύσουν και να προσφέρουν ψυχαγωγία.

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας και ακολουθήστε το Κτήμα Οινογένεσις.
Χρειάζεται μόνο ένα δευτερόλεπτο για να είσαι ο πρώτος που θα μάθει για όλα τα νέα και τις εκδηλώσεις μας.
Επισκευθείτε τα κελάρια του Οινοποιείου μας και το Κτήμα Οινογένεσις και ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί γαστρονομικές τοπικές παραδόσεις.ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ