Οι Εκδηλωσεις

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας και αγάπης της υπαίθρου, σήμερα η οικογένεια Τσάλκου αντιμετωπίζει καθημερινά με έντονο ενθουσιασμό τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο Κτήμα Οινογένεσις.

Όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, με μοναδικό γνώμονα την υψηλή αισθητική και την συνέπεια, δημιουργούμε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλον, που ξεχωρίζει για την ευαισθησία και την κομψότητά του ανάλογα με την προσωπικότητα της εκδήλωσής σας.

Το πολυτάλαντο δυναμικό της εταιρείας μας βρίσκεται δίπλα σας, σε συνεχή επικοινωνία, έως και το πέρας της εκδήλωσής σας, συντονίζοντας παράλληλες εργασίες για εσάς, και καλύπτοντας κάθε μία ανάγκη που μπορεί να προκύψει.

Η άριστη συνεργασία με τους συνεργάτες μας αλλά και τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς, εγγυάται τις καλύτερες δυνατές τιμές συνδυασμένες με ένα φινετσάτο αποτέλεσμα ανεξαρτήτως του χαρακτήρα του project που θα μας αναθέσετε.

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας και ακολουθήστε το Κτήμα Οινογένεσις.
Χρειάζεται μόνο ένα δευτερόλεπτο για να είσαι ο πρώτος που θα μάθει για όλα τα νέα και τις εκδηλώσεις μας.
Επισκευθείτε τα κελάρια του Οινοποιείου μας και το Κτήμα Οινογένεσις και ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί γαστρονομικές τοπικές παραδόσεις.ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ